Αγωνιστικό κάλεσμα της νΚΑ προς τους νεοσύλλεκτους

Αγωνιστικό κάλεσμα της νΚΑ προς τους νεοσύλλεκτους

Νεοσύλλεκτε,

Οι στρατιώτες είναι πολίτες με στολή, έχουν δικαιώματα και με την αγωνιστική στάση πρέπει να τα υπερασπίζονται συλλογικά. Σε όλες αυτές τις σαχλαμάρες περί «ψάρακα», «εκεί που αρχίζει ο Στρατός-σταματά η λογική», «θα πήξεις», «θα γίνεις άνδρας», «εδώ είναι Στρατός δεν υπάρχουν δικαιώματα», «μόνο το βύσμα θα σε σώσει κλπ. κλπ. κλπ. Το πιο χρήσιμο “όπλο” και μέσα (όπως ασφαλώς και έξω) στο στρατόπεδο είναι η συλλογική διεκδίκηση. Συλλογικά όλοι οι φαντάροι να διεκδικούν ό,τι απαιτείται για την καθημερινότητά τους. Μέσα στο στρατό έχεις δικαιώματα και πρέπει συλλογικά να τα διεκδικήσεις!

Οπλίσου με θάρρος, αλληλεγγύη, συντροφικότητα και συναδελφικότητα, στήριξε τη μαχητική δράση του δικτύου ελευθέρων φαντάρων Σπάρτακος!

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σε συνέχεια της πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετατρέπει την χώρα σε ένα απέραντο πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Στέλνει τους φαντάρους να θυσιαστούν για τα συμφέροντα του Λάτση-Βαρδινογιάννη, των EXXON-MOBIL, TOTAL, ENI. Θέλουν την στρατευμένη νεολαία κρέας στα κανόνια του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ και τα πετρέλαια τους! Συνεχώς επικίνδυνες ασκήσεις με πραγματικά πυρά με τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, την Αίγυπτο γιατί η κυβέρνηση-αντιπολίτευση θέλουν τον Ελληνικό Στρατό χωροφύλακα των λαών και Προστάτη των «Επενδυτών» από τα Βαλκάνια μέχρι τη Μεσόγειο. Έκαναν τα νησιά Στρατόπεδα Συγκέντρωσης Προσφύγων για να μπορούν να κάνουν τις πολεμικές επεμβάσεις τους, αφήνοντας τους Πρόσφυγες εκτός της Ευρώπης Φρούριο. Έβαλαν τους Φαντάρους να φτιάξουν τα HOT SPOT και μετά να γίνουν Δεσμοφύλακες σε αυτά!
Είναι επιτακτικό λοιπόν να αντισταθούμε στα σχέδια τους και να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του αντιπολεμικού κινήματος μέσα και έξω από το στρατό! Σε σύγκρουση με την νέα στρατηγική συμμαχία Ελλάδας ΗΠΑ και του επιθετικού άξονα Ελλάδας, Ισραήλ, Αιγύπτου, Κύπρου. Έξω οι βάσεις του θανάτου – όχι στη νέα συμφωνία για την μόνιμη παραμονή και την επέκτασή τους. Έξω από το ΝΑΤΟ, την ΕΕ και τον ευρωστρατό. Όχι στα τυχοδιωκτικά και φιλοπόλεμα σχέδια της ελληνικής ολιγαρχίας για τις ΑΟΖ και τις εξορύξεις. Οι λαοί να βάλουν τέλος στον άδικο και επικίνδυνο ανταγωνισμό Ελλάδας και Τουρκίας. Να ακυρωθούν τα εξοπλιστικά προγράμματα, λεφτά για τις λαϊκές ανάγκες όχι για μίζες και εξοπλισμούς. Ανατροπή της επικίνδυνης κυβερνητικής πολιτικής, με την οποία συναινούν όλες οι αστικές πολιτικές δυνάμεις.

Δεν πολεμάμε – δεν καταστέλλουμε για την ελληνική ολιγαρχία ΝΑΤΟ – ΗΠΑ – ΕΕ

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ – ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ
Ο φαντάρος είναι πολιτης με στολή

Καλή και αγωνιστική θητεία με το κεφάλι ψηλά!