Ψηλα το κεφάλι! Δεν ψαρώνουμε! Βγες από την γραμμή!

Ψηλα το κεφάλι! Δεν ψαρώνουμε! Βγες από την γραμμή!

Σε όλες αυτές τις σαχλαμάρες περί «ψάρακα», «εκεί που αρχίζει ο Στρατός-σταματά η λογική», «θα πήξεις», «θα γίνεις άνδρας», «εδώ είναι Στρατός δεν υπάρχουν δικαιώματα», «μόνο το βύσμα θα σε σώσει κλπ. κλπ. κλπ. Το πιο χρήσιμο “όπλο” και μέσα (όπως ασφαλώς και έξω) στο στρατόπεδο είναι η συλλογική διεκδίκηση. Συλλογικά όλοι οι φαντάροι να διεκδικούν ό,τι απαιτείται για την καθημερινότητά τους. Μέσα στο στρατό έχεις δικαιώματα και πρέπει συλλογικά να τα διεκδικήσεις! Οπλίσου με θάρρος, αλληλεγγύη, συντροφικότητα και συναδελφικότητα. Ο φαντάρος είναι πολίτης με στολή και όπλο στην προσπάθεια αυτή είναι η μαχητική δράση του δικτύου ελευθέρων φαντάρων Σπάρτακος! Βγαίνουμε παραπονούμενοι για ό,τι μας αφορά και μας ενοχλεί, στέλνουμε καταγγελίες, δημοσιοποιούμε!
Παλεύουμε ανατρεπτικά παντού!
Εδώ και μισό αιώνα μας λένε ότι η συμμετοχή στην ΕΕ θα μας εξασφάλιζε ευημερία, σταθερότητα, δημοκρατία και ειρήνη. Αλλά μας εξασφάλισε μνημόνια, λιτότητα, αιματηρά πλεονάσματα, καταστροφή της μικρομεσαίας αγροτιάς, ιδιωτικοποίηση των δημόσιων αγαθών, επιτροπεία. Μας εξασφάλισε πολέμους, άνοδο του φασισμού και προσφυγιά. Η ΕΕ έχει συμμετάσχει μαζί με το ΝΑΤΟ σε 9 πολέμους τα τελευταία 20 χρόνια!
Η Ε.Ε δεν είναι το «ήσυχο λιμάνι» της σταθερότητας και της ευημερίας, αλλά ένα βαθιά ταξικό, αντιδραστικό και ιμπεριαλιστικό οικοδόμημα που τρίζει τόσο από τους μεταξύ τους ανταγωνισμούς όσο και από την οργή που τροφοδοτεί η γιγάντια ταξική πόλωση.
Η μόνη διέξοδος για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων σου είναι η πάλη ενάντια στην ΕΕ, η αντικαπιταλιστική διεθνιστική ρήξη και η αποδέσμευση από αυτήν. H σύγκρουση με την αντιλαική πολιτικες με τις κυβερνήσεις και το Κεφάλαιο!
Δεν θα γίνουμε κρέας στα κανόνια τους!
Ψήφος εκδίκησης της νεολαίας που της υποθηκεύουν το παρόν και το μέλλον της για τις ανάγκες των καπιταλιστικών κερδών, της νεολαίας που της στερούν τα εργατικά και μορφωτικά της δικαιώματα.
Ψήφος αντιπολεμική, αντιιμπεριαλιστική και αντιεθνικιστική. Ενάντια στους ανταγωνισμούς για τις ΑΟΖ που μόνο πολεμική περιπέτειες και οικολογική καταστροφή θα φέρουν στους λαούς της μεσογείου. Ψήφος ενάντια στο ΝΑΤΟ και τον Ευρωστρατό. Για την ειρήνη, την αλληλεγγύη και την φιλία των λαών.
Πάλεψε για τα δικαιωματα σου μεσα από το κίνημα των φαντάρων και το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος
Στις 26 Μάη τιμώρησε τους με ψήφο στην ανεξάρτητη αντικαπιταλιστική Αριστέρα!

Στηρίζουμε-ψηφίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

#radical_youth_against_EU