Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας!

Το Νεο Αριστερό Ρεύμα και η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση καταδικάζουμε αποφασιστικά την επίθεση που δέχτηκε χτες βράδυ νέος αγωνιστής μέλος της ν.Κ.Α. και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από επικίνδυνα φασιστικά στοιχεία στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου Αττικής. Ο σύντροφος, ενώ περπατούσε στην περιοχή, δέχτηκε σωματική επίθεση από ομάδα φασιστών που είχε βγεί για «περιπολία». Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι αναφορές τόσο για το Ν.Ηράκλειο όσο και αλλού, για ομάδες φασιστών που ξετρυπώνουν και επιδιώκουν να βαδίσουν στα χνάρια των ταγμάτων εφόδου της Χ.Α. Δεν θα τους περάσει, οι προσπάθειες των φασίστων θα πέσουν στο κενό για ακόμα μία φορά!

Ως ΝΑΡ και νΚΑ καλούμε τον κόσμο της γειτονιάς, τους εργαζόμενους και τη νεολαία αλλά και το ευρύτερο αντιφασιστικό κίνημα να περιφρουρήσουν στην πράξη τους τοπικούς αγωνιστές από τα θρασύδειλα φασιστικά κατακάθια και να αποδείξουν πως ο λαός δεν τρομοκρατείται από φασιστικές πρακτικές στοχοποίησης και επίθεσης.

Δεν τρομοκρατούμαστε από θρασύδειλα ανθρωπάκια που κρύβονται πίσω από ύπουλες επιθέσεις και εξυπηρετούν ξεκάθαρα τα συμφέροντα των αφεντικών και της αστικής τάξης. Δεν θα χαρίσουμε τις γειτονιές μας σε ακροδεξιά στοιχεία που προσπαθούν να επιβληθούν μέσω βίαιων πρακτικών τρομοκράτησης.

Καμία ανοχή! Ολομέτωπος αγώνας απέναντι στο φασισμό και σε κάθε εκφραστή του!

νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση