Για την προσαγωγή μελών της νΚΑ λόγω αφισοκόλλησης

Την Κυριακή 4/6 τα μέλη της νΚΑ Λάρισας οργάνωσαν ενημέρωση των κατοίκων της πόλης για το επικείμενο πολιτιστικό-πολιτικό φεστιβάλ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ στις 9/6 στο Φρούριο. Μέρος αυτής της ενημέρωσης είναι και η αφισοκόλληση στα σημεία που είθισται να γίνεται από όλους, φορείς και ιδιωτικές εταιρίες. Όμως αυτή τη μέρα η ελ.ασ. είχε άλλη γνώμη και προσήγαγε τα μέλη μας με αφορμή την αφισοκόλληση αυτή.

Ως ΝΑΡ-νΚΑ καταγγέλλουμε όλες τις πρακτικές, μικρές και μεγάλες, που στόχο έχουν την τρομοκρατία των ανθρώπων του κινήματος. Η προσαγωγή των συντρόφων δεν αποτελεί ούτε τυχαία κίνηση ούτε οφείλεται στον υπερβάλλοντα ζήλο του αστυνομικού που αντί να περιπολεί για κλοπές και διαρρήξεις προτίμησε να προσαγάγει 4 φοιτητές για αφισοκόλληση πολιτικού φεστιβάλ. Η κίνηση αυτή έρχεται σε μια στιγμή που οξύνεται η κρατική και παρακρατική τρομοκρατία. Από την ενοχοποίηση του Τάσου Θεοφίλου, ως τις προσαγωγές και το κλείσιμο blogs για απειλές προς τον Παπαδήμο, από τις επιθέσεις παρακρατικών στη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι τις επιχειρήσεις εκκένωσης σε Ελληνικό και σε καταλήψεις κοινωνικών χώρων. Στην εποχή της δομικής κρίσης και του ολοκληρωτικού-κανιβαλικού καπιταλισμού δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για κατ’ επίφαση δικαιοσύνη.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποκαλύπτεται ως το χρησιμότερο εργαλείο στα χέρια Ελλήνων και ξένων μεγαλο-επιχειρηματιών. Πιστή στην ακραία ιδεολογία και πρακτική της Ε.Ε. και του Ν.Α.Τ.Ο. , της φτωχοποίησης του λαού στο εσωτερικό και τον πόλεμο και αφανισμό ολόκληρων λαών στο εξωτερικό. Προχωρά το ξεπούλημα των δημοσίων αγαθών, τη λιτότητα και την ανέχεια εφαρμόζοντας τις πιο σκληρές πρακτικές σε όποιος τολμούν να σηκώσουν κεφάλι.

Αλλά ο φόβος δεν είναι στο δικό μας στρατόπεδο, αυτοί είναι που φοβούνται την κοινωνική αγανάκτηση και ορμή. Αυτοί είναι που φοβούνται το υφέρπων κοινωνικό ξέσπασμα. Αυτοί είναι που φοβούνται την αυτοτελή οργάνωση του λαού, το διάχυτο αντικαπιταλισμό της νεολαίας και την αναζήτησή της για μια καλύτερη κοινωνία.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν τρομοκρατούμαστε από κρατικές και παρακρατικές πρακτικές. Δίνουμε ραντεβού στο δρόμο για να ανατρέψουμε την κυριαρχία τους, για να διεκδικήσουμε ένα κόσμο στο ύψος των ονείρων μας. Δίνουμε ραντεβού στο φεστιβάλ των ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΝ σε Λάρισα και Βόλο για να ακουστούν η φωνή και τα τραγούδια μας μέχρι την πιο φτωχή γειτονιά, την πιο φτωχή οικογένεια, να δεσμευτούμε στις νίκες του λαού μας και στην αισιοδοξία του αγώνα.

νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση