Η χαμένη γενιά θα γίνει γενιά της ανατροπής! | Παρουσίαση Θέσεων του ΚΣ για το 5ο συνέδριο της νΚΑ | Οργάνωση Σπουδάζουσας Αθήνας

Η χαμένη γενιά θα γίνει γενιά της ανατροπής! | Παρουσίαση Θέσεων του ΚΣ για το 5ο συνέδριο της νΚΑ | Οργάνωση Σπουδάζουσας Αθήνας

Εκδήλωση Παρουσίασης των Θέσεων του ΚΣ για το 5ο συνέδριο της νΚΑ από την Οργάνωση Σπουδάζουσας Αθήνας

Πέμπτη 9/12 στις 18:30, κτίριο Νέου Χημείου, Ναυαρίνου 13Α, αμφιθέατρο ΜΑΝΧ

Στην εκδήλωση θα τοποθετηθούν οι:
Ειρήνη Θάνου, ερευνήτρια, μέλος του ΚΣ της νΚΑ
Θοδωρής Μαγκλάρας, φοιτητής, μέλος της νΚΑ

Facebook Event εδώ.

Εν όψει του 5ου Συνεδρίου μας, ως νΚΑ επιδιώκουμε οι θέσεις μας και η πρόταση μας να αποτελέσει πεδίο ουσιαστικής συζήτησης για το σύνολο του κόσμου του αγώνα.
Αναλύοντας την περίοδο στην οποία βρισκόμαστε και αποτιμώντας τις μάχες του προηγούμενου διαστήματος, θέλουμε να στρέψουμε το βλέμμα στους αγώνες του αύριο και να μπούμε θαρρετά στο νέο κύκλο κοινωνικοπολιτικών αναμετρήσεων βρίσκεται μπροστά μας.
Από την πρόταση μας για την οικοδόμηση ενός πολιτικού κινήματος με προοπτική νίκης, την ανασυγκρότηση της πρωτοπορίας σε όλα τα επίπεδα, μέχρι την επαναφορά της συζήτησης για τον κομμουνισμό του 21ου αιώνα ως αναγκαιότητα, δυνατότητα και τάση επιδιώκουμε να συζητήσουμε και να θέσουμε όλα τα ερωτήματα στο τραπέζι προσπαθώντας συγχρόνως να τα απαντήσουμε από τη πλευρά της ταξικής χειραφέτησης από τα δεσμά του βάρβαρου εκμεταλλευτικού συστήματος.
Για να γίνουμε από χαμένη γενιά η γενιά της ανατροπής!

Σας καλούμε να παρακολουθήσετε την εκδήλωσή μας, στα πλαίσια των πανελλαδικών εκδηλώσεων διαλόγου για να εμπλουτιστούν ακόμη περισσότερο οι τριήμερες εργασίες του συνεδρίου μας στις 17, 18 και 19 Δεκεμβρίου 2021.

νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση
οργάνωση σπουδάζουσας Αθήνας