Πρόσκληση στην εκδήλωση:  “Από τον Δεκέμβρη του ‘08 στις εξεγέρσεις του σήμερα.”

Πρόσκληση στην εκδήλωση: “Από τον Δεκέμβρη του ‘08 στις εξεγέρσεις του σήμερα.”

Από τον Δεκέμβρη του ‘08 στις εξεγέρσεις του σήμερα. Οι λαοί βγαίνουν και πάλι στους δρόμους, στον αγώνα για ζωή-υγεία-ελευθερία!

 

Η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση σας προσκαλεί στην διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει με φόντο την φετινή επέτειο του Δεκέμβρη του 2008, αλλά και τις σημερινές εξεγέρσεις που σαρώνουν την υφήλιο.
Το κεφάλαιο ανά τον κόσμο, προσπαθεί να κάνει ακόμη μια φορά την κρίση ευκαιρία και να καταργήσει ότι έχει μείνει από τα λαϊκά και νεολαιίστικα δικαιώματα. Όμως ο αγώνας για ζωή δε μπορεί να μπει σε καραντίνα! Από την Αμερική και το Black Lives Matter, την Γαλλία και τις αντιδράσεις στο νόμο που απαγορεύει την καταγραφή της αστυνομίας, μέχρι και την Ινδία και τα εκατομμύρια αγροτών και εργατών που μάχονται για να μην περάσει το ξεπούλημα της γης στα πολυεθνικά μονοπώλια. Εμπνεόμενοι από το παρελθόν και κυρίως από το παρόν των εξεγερσιακών γεγονότων, συζητάμε για το πώς μπορούν οι δυνάμεις της αντικαπιταλιστικής, κομμουνιστικής αριστεράς να προετοιμάσουν και να τροφοδοτήσουν αυτά τα γεγονότα ώστε να εξελιχθούν σε μια εφ’ όλης της ύλης αντιπαράθεση με το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα!

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

– Θέμης Λιανός, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της νΚΑ,

– Μιχάλης Κατερίνης-Λινάρδος, μέλος της Συνάντησης για μια Αντικαπιταλιστική Διεθνιστική Αριστερά,

– Paul Morao, ακτιβιστής του NPA και μέλος της συντακτικής επιτροπής της Revolution Permanante (Γαλλία).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10/12 στις 18:00 και θα μεταδοθεί με live streaming στην σελίδα της νΚΑ στο facebook.