Θέσεις του ΚΣ για το 5ο Συνέδριο της νΚΑ | 17-18-19 Δεκεμβρίου 2021

Θέσεις του ΚΣ για το 5ο Συνέδριο της νΚΑ | 17-18-19 Δεκεμβρίου 2021

Οι Θέσεις του Κεντρικού Συμβουλίου για το 5ο Συνέδριο της νΚΑ δίνονται σήμερα στη δημοσιότητα. Εκατοντάδες μέλη της νΚΑ, από διάφορες ηλικίες, κλάδους δουλειάς και πόλεις, ξεκινούν τις διεργασίες συζήτησης επί των Θέσεων, επιδιώκοντας έναν ουσιαστικό και δημιουργικό διάλογο μέχρι και τις 17, 18, 19 Δεκεμβρίου, που θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συνεδριακή διαδικασία της οργάνωσης. Σύνθημα του 5ου Συνεδρίου: «Εμπόδιο στη ζωή ο καπιταλισμός. Επιστροφή στο μέλλον ο κομμουνισμός. Κάνουμε το βήμα!».

Πλάι σε εμάς, επιδιώκουμε να ανοίξουμε τη συζήτηση στο σύνολο της νεολαίας και του κινήματός της, όλων όσων δήλωσαν παρών στις κινηματικές εξάρσεις τα τελευταία χρόνια, όσων αναζητούν μια πορεία ανατροπής της καπιταλιστικής πραγματικότητας, όσων εμπνεόνται από μια σύγχρονη κομμουνιστική προοπτική, όσων δεν μπορούν να ζήσουν στο σήμερα, αλλά θέλουν να δώσουν τη μάχη ώστε το μέλλον να πάει αλλιώς.

Σας καλούμε να διαβάσετε τις Θέσεις και να εκφράσετε γνώμη, συμβάλλοντας στο γόνιμο διάλογο που θα εμπλουτιστεί με εκδηλώσεις, εξορμήσεις και δράσεις της νΚΑ σε όλη την Ελλάδα. Προμηθευτείτε το έντυπο των Θέσεων σε επικοινωνία με τα μέλη της νΚΑ ή μέσω της σελίδας μας στο facebook.

Ακολουθεί το αρχείο των Θέσεων για online ανάγνωση:

 

θέσεις-5ο-συνέδριο

 

το Κεντρικό Συμβούλιο της
νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση

20/10/2021