Ξεκινούν οι Αναιρέσεις 2021 στην Αθήνα! Πρώτοι σταθμοί Καισαριανή και Νέα Σμύρνη.

Ξεκινούν οι Αναιρέσεις 2021 στην Αθήνα! Πρώτοι σταθμοί Καισαριανή και Νέα Σμύρνη.

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των πολιτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα (δημοσιεύεται πλούσιο ρεπορτάζ στο site festival.anaireseis.gr), ξεκινούν αυτή την Παρασκευή και οι εκδηλώσεις στην Αθήνα, αλλά και στην Πάτρα με σύνθημα “Θέλουμε το Χρόνο μας πίσω, Φέρνουμε το Μέλλον μας Τώρα!”. Ήδη η μεγάλη συμμετοχή των προηγούμενων ημερών, έμπνευση που είδαμε στα μάτια του κόσμου, η θέληση για συζήτηση, προβληματισμό, και κυρίως για συλλογικό αγώνα και δημιουργία, αναδεικνύει τη σημασία των κεντρικών εκδηλώσεων και των events σε διάφορες πλατείες της πρωτεύουσας.
Όπως αναφέρουμε ως νΚΑ μέσω της παρουσίασης των φετινών Αναιρέσεων για το πλαίσιο των εξελίξεων που τις διοργανώνουμε φέτος, “…δεν μπορούμε να περιμένουμε την «κανονικότητα» των “από πάνω”, γι’ αυτό αναζητούμε τους τρόπους και τα μέσα που θα πραγματοποιήσουμε την ανάγκη και το όραμά μας για μια ολότελα νέα ζωή. Να γκρεμίσουμε τον αστικό πολιτισμό τους κέρδους των φιλάνθρωπών, των στεγών και των πρεσβειών για να ανθίσει ένας απελευθερωτικός Πολιτισμός. Είμαστε εδώ, είμαστε πολλοί και ξέρουμε ότι η αλληλεγγύη και η διεκδίκηση είναι ο μόνος δρόμος για να κερδίσουμε τη ζωή που ονειρευόμαστε. Φιλοδοξούμε οι φετινές Αναιρέσεις να αποτελέσουν τόπο συνάντησης, αμφισβήτησης και αναζήτησης.
Στην Αθήνα οι εκδηλώσεις θα γίνουν στην Καισαριανή (25/6), στη Νέα Σμύρνη (27/6), στην Ακαδημία Πλάτωνος (3/7) και στο Κερατσίνι (4/7).
Παρουσιάζουμε τα προγράμματα για την τις 2 πρώτες “στάσεις” των εκδηλώσεων σε Καισαριανή και Νέα Σμύρνη παρακάτω.