Ανακοίνωση οργάνωσης Ιωαννίνων της νΚΑ για την εκδήλωση της κίνησης «Αφήστε με να ζήσω»

Ανακοίνωση οργάνωσης Ιωαννίνων της νΚΑ για την εκδήλωση της κίνησης «Αφήστε με να ζήσω»

Καμιά ανοχή στο σκοταδισμό και τον φασισμό! Η επικίνδυνη δημοκρατία τους βρομάει ναφθαλίνη!

Απέναντι θα μας βρει η εκδήλωση στα Γιάννενα της κίνησης «Αφήστε με να ζήσω», της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, των συλλόγων τριτέκνων και πολυτέκνων υπό τη σκέπη της Μητρόπολης Ιωαννίνων.

Το αναχρονιστικό παραλήρημα μίσους και σκοταδισμού της κίνησης «Αφήστε με να ζήσω» για την απαγόρευση του τερματισμού κύησης ταιριάζει απόλυτα με το ιδεολογικό περίβλημα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Μιας κυβέρνησης που τάζει επιδόματα γέννησης παιδιού ενώ αυξάνει τις ασφαλιστικές εισφορές! Χέρι-χέρι πηγαίνει και το συνδικαλιστικό όργανο των στρατιωτικών, γνωστό για τις σχέσεις του με την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Όλοι αυτοί νοιάζονται περισσότερο για τα αγέννητα παιδιά, παρά για τα γεννημένα που θα δουλεύουν μια ζωή για να αποπληρώνουν τις απαιτήσεις των δανειστών!

Η εκδήλωση που θέλουν να κάνουν έρχεται μετά την απόσυρση της σχετικής καμπάνιας στο μετρό της Αθήνας, καμπάνια που διέδιδε επικίνδυνα ψεύδη σχετικά με τον τερματισμό κύησης. Φαίνεται νομίζουν ότι στα Γιάννενα είναι πρόσφορο το έδαφος για την μισογυνιστική προπαγάνδα τους. Κάνουν λάθος!

Στο σκοτάδι τους απαντάμε με φως, με το δικαίωμα της επιλογής και της αυτοδιάθεσης, της ελπίδας των αγώνων για τα γυναικεία δικαιώματα. Βροντοφωνάζουμε «Κάτω τα χέρια από τα σώματά μας» και δεν σιωπούμε απέναντι στο σκοτάδι του φασισμού.

Προστασία της μητρότητας, ασφάλιση-γονικές άδειες-δημόσια και δωρεάν περίθαλψη.
Δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους και όλες-ασφάλιση-δουλειά με δικαιώματα.

Όλες και όλοι το Σάββατο 22/02 στις 5.30μμ στην Ακαδημία