Η νεολαία θα ζήσει ελεύθερα

Η νεολαία θα ζήσει ελεύθερα

Χαιρετίζουμε τις χιλιάδες κόσμου που συμμετείχαν στην συναυλία υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, ενάντια στην κρατική καταστολή και αυθαιρεσία το Σάββατο 30/11 στην Αθήνα. Πολλές γενιές πολιτικοποίησης έδωσαν το παρών, με τη νεολαία να ξεχωρίζει σε ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός, με συμμετοχή καλλιτεχνών με αναφορά στην ανατρεπτική πολιτική δράση.

Ήταν μια σημαντική στιγμή στη πάλη του λαού και της νεολαίας ενάντια στη λαίλαπα της αντεργατικής πολιτικής, καθώς με τον τρόπο της δείχνει την τάση “επιστροφής” των μαζών – και ειδικά της νεολαίας- στον κοινωνικό και πολιτικό αγώνα.

Τα ρυάκια αντίστασης στο κυβερνητικό κρεσέντο καταστολής και καταπάτησης των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, χρειάζεται να συνενωθούν σε ένα ορμητικό ποτάμι σύγκρουσης και ανατροπής της κυρίαρχης αντιλαϊκής πολιτικής του κεφαλαίου. Άλλωστε, είναι η βαθύτερη ανάγκη του συστήματος προκειμένου να προωθήσει αυτή την βάρβαρη πολιτική, η οποία επιβάλλει το χτύπημα κάθε εστίας αντίστασης και συλλογικότητας, το τσάκισμα κάθε ριζοσπαστικής φωνής.

Απέναντι σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να βρουν απέναντι τους μαζικά τον λαό και τη νεολαία, με αναβαθμισμένο πολιτικό οπλοστάσιο, ανατρεπτική κοινή δράση όλων των αγωνιστικών δυνάμεων, αλλά και με πείσμα και αυταπάρνηση για να πάνε οι αγώνες μέχρι τέλους.

Ανανεώνουμε το ραντεβού για τις 6 Δεκέμβρη!

νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση