Ξεκίνησαν οι φοιτητικές εκλογές. Αγώνας για μαχητικούς συλλόγους, με ζωντανές δημοκρατικές διαδικασίες!

Ξεκίνησαν οι φοιτητικές εκλογές. Αγώνας για μαχητικούς συλλόγους, με ζωντανές δημοκρατικές διαδικασίες!

Ξεκίνησαν οι φοιτητικές εκλογές στους φοιτητικούς συλλόγους σε όλη την Ελλάδα. Τα ψηφοδέλτια σχημάτων της ΕΑΑΚ και αριστερών αγωνιστικών σχημάτων κατεβαίνουν σχεδόν σε όλες τις πόλεις και απαρτίζονται από χιλιάδες αγωνιστές-ριες που βρέθηκαν όλη την προηγούμενη περίοδο στην πρώτη γραμμή των μαχών του φοιτητικού και λαϊκού κινήματος. Καλούμε όλους-ες τους-ις φοιτητές-τριες να ψηφίσουν μαζικά στους συλλόγους τους και να στηρίξουν τα σχήματα της αντικαπιταλιστικής αριστεράς που δίνουν τη μάχη για μαχητικούς-δημοκρατικούς φοιτητικούς συλλόγους. Για να ηττηθούν οι αστικές δυνάμεις ΔΑΠ-ΠΑΣΠ. Για να σπάσει η κανονικότητα και να μαυριστεί η αντιεκπαιδευτική πολιτική! Για να ενισχυθεί το αντικαπιταλιστικό ρεύμα στις σχολές κόντρα στη λογική των αγώνων χαμηλής έντασης και του κοινοβουλευτισμού!

Το βράδυ, αφού κλείσουν οι κάλπες, στην ιστοσελίδα της νΚΑ (ekloges.nka.gr) θα αναρτώνται αποτελέσματα από όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΟΡΓΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ-ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΑΑΚ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ!

νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση
10/05/2023