Camping Αναιρέσεις 2016! Δρέπανο Αργολίδας, camping Πλάκα Μπιτς, 30/7-8/8

Ως Camping Αναιρέσεις, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το φετινό camping δεν θα πραγματοποιηθεί στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Το Camping Αναιρέσεις θα πραγματοποιηθεί κανονικά, αλλά σε νέα τοποθεσία, το διάστημα 30/7-8/8 στο Δρέπανο Αργολίδας, στο κάμπινγκ Πλάκα Μπιτς.

Παρόλο που η ευθύνη για τη πραγματοποίηση δεν βαραίνει εμάς, είμαστε υποχρεωμένοι να κοινοποιήσουμε τι έχει συμβεί, προκειμένου να έχει όσο γίνεται πιο πλήρη ενημέρωση το κοινό του camping που έχει στηρίξει την προσπάθεια μας όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, επιδιώξαμε να βρούμε ένα χώρο που να πληροί τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια που έχουμε θέσει όλα αυτά τα χρόνια, σε συνεργασία με όσους έχουν μείνει στα camping μας και με την καθοριστική συμβολή τους. Στόχος μας ήταν και παραμένει η διασφάλιση της δυνατότητας φθηνών και ποιοτικών διακοπών για τους εργαζόμενους και τη νεολαία, μέσα σε ένα πλαίσιο αυτό-οργάνωσης και συλλογικότητας, όπου οι ίδιοι κατασκηνωτές θα παίζουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των διακοπών τους. Βασική πλευρά όλων των προσπαθειών μας τα προηγούμενα χρόνια ήταν ο συνδυασμός των παραπάνω με ένα πολιτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα, που να εκφράζει μία διαφορετική, ριζοσπαστική οπτική για τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας. Εκτιμήσαμε ότι ο χώρος της Κυπαρισσίας προσφέρεται για ένα τέτοιο εγχείρημα και ήρθαμε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του. Από την πρώτη στιγμή, ενημερώσαμε πλήρως για τις πολιτικές και πολιτιστικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιούνταν και ήρθαμε σε συμφωνία για τη διεξαγωγή του camping Αναιρέσεις στον εν λόγω χώρο μεταξύ 30/7 και 9/8. Ανακοινώσαμε δημόσια τη φετινή τοποθεσία και ξεκινήσαμε προετοιμασίες για να καταστεί ο χώρος λειτουργικός. Όλα τα παραπάνω ήταν εν γνώσει των ιδιοκτητών του χώρου. Δυστυχώς, πριν λίγες μέρες, επικοινώνησε μαζί μας για να δηλώσει ότι αδυνατεί να τηρήσει τη συμφωνία, επικαλούμενους λόγους που δεν ευσταθούσαν, όπως η μη ενημέρωση του για την πραγματοποίηση συναυλιών αλλά και για το εύρος του διαστήματος πραγματοποίησης του κάμπινγκ. Παρά τις προσπάθειες μας, δεν έγινε εφικτό να υπάρξει μία νέα συμφωνία με τη πλευρά των ιδιοκτητών .

Όπως είναι κατανοητό, μία τέτοια κίνηση σε μία τέτοια χρονική στιγμή, υπονομεύει το εγχείρημα μας. Είναι προφανές ότι μία τέτοια ανεύθυνη στάση εκμεταλλεύεται τον ιδιαίτερο, μη εμπορευματικό χαρακτήρα του Camping Αναιρέσεις και δεν θα μπορούσε να υπάρξει σε άλλη περίπτωση. Θέλουμε να τονίσουμε, επιπλέον, ότι η μη έγκαιρη υπογραφή γραπτής συμφωνία μεταξύ ημών και του ιδιοκτήτη του χώρου βαραίνει τον ίδιο και δεν αποτελούσε δική μας επιλογή. Το παρελθόν μας και η παρουσία μας σε διάφορους χώρους σε όλη την Ελλάδα έχει αποδείξει επανειλημμένα την αξιοπιστία του εγχειρήματος μας από κάθε άποψη.
Ακριβώς για αυτό το λόγο, δεν αποθαρρυνόμαστε και δεν ακυρώνουμε την πραγματοποίηση του φετινού camping μας! Μέσα από μία σειρά προσπαθειών της τελευταίας εβδομάδας, κατέστη εφικτό να εξασφαλίσουμε χώρο για τη φετινή εξόρμηση μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε και βοήθησε να ξεπεραστεί η δυσκολία που προέκυψε και δίνουμε ραντεβού για ένα ακόμα camping Αναιρέσεις, στο Δρέπανο Αργολίδας και στο κάμπινγκ Πλάκα Μπιτς!!
Τα δρομολόγια προς και από το φετινό Camping Αναιρέσεις είναι έτοιμα και περιμένουν μόνο τη δική μας επιβίβαση!!

Λόγω των ξαφνικών ανακατατάξεων σχετικά με την τοποθεσία του camping, τα δρομολόγια αναμορφώνονται, όπως και οι τιμές των εισιτηρίων. Από τη μεριά μας ως Αναιρέσεις καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάληψη μέρος του συνολικού κόστους, λόγω της ευθύνης που φέρουμε για τις ανακατατάξεις.

Τα δρομολόγια έχουν ως εξής:

Σάββατο 30/07 || 10:30 || Σημείο αναχώρησης: Μουσείο.

Πέμπτη 04/08 || 10.30 || Σημείο αναχώρησης: Μουσείο.

Πέμπτη 04/08 || 13.00 || Σημείο αναχώρησης: Πλάκα Μπιτς.

Δευτέρα 08/08 ||10.30 || Σημείο αναχώρησης: Πλάκα Μπιτς
.
Τιμή εισιτηρίου απλό: 8 ευρώ

Τιμή εισιτηρίου με επιστροφή: 15 ευρώ.

Για δηλώσεις συμμετοχής:
Δευτέρα 25/07 έως Παρασκευή 29/07 19.00- 21.00
Λέσχη Αναιρέσεων, Ιπποκράτους 175Β και Λασκάρεως

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6976572696, 6973546738

Σε περίπτωση που υπάρχει αυξημένη ζήτηση και για άλλη ημερομηνία θα μεριμνήσουμε εγκαίρως για τον ορισμό δρομολογίου.