Η νεολαία θα πει την τελευταία λέξη!

Η νεολαία θα πει την τελευταία λέξη!

Χαιρετίζουμε τις χιλιάδες των φοιτητών που διαδήλωσαν σήμερα σε όλη την Ελλάδα αψηφώντας την προσπάθεια δια ροπάλου επιβολής της πολιτικής της κυβέρνησης. Πολύ μαζικό το συλλαλητήριο της Αθήνας, ενώ αντίστοιχες πορείες έγιναν σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Χανιά, Ηράκλειο, Γιάννενα, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη. Η σπουδάζουσα νεολαία από άκρη σε άκρη στην χώρα έδειξε πως αψηφά την τρομοκρατία των όπλων και των γκλοπ, και πως είναι αντίθετη στην τερατώδη εκπαιδευτική αναδιάρθρωση που προωθεί το κεφάλαιο.

Η κυβέρνηση πήρε το μήνυμα, ότι η νεολαία δεν μασάει από κουμπουροφόρους τραμπούκους, και διέταξε την επίθεση στην μαζική διαδήλωση της Αθήνας. Άλλο που δεν ήθελαν οι Μπαλούρδοι της ΕΛΑΣ και χτύπησαν με αλήτικο τρόπο την διαδήλωση. Με εντελώς απρόκλητο και αναίτιο τρόπο ομάδες Δέλτα επιτέθηκαν με ξύλο και χημικά στην διαδήλωση, ενώ εγκλώβισαν κόσμο και στον σταθμό του μετρό Πανόρμου πετώντας χημικά. Από τύχη δεν έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ κατά την συνήθη τους τακτική έκαναν και τυχαίες προσαγωγές στον σωρό. Η βιαιότητα και η αυθαιρεσία της αστυνομίας δεν είναι τυχαίες, στηρίζονται και ενθαρρύνονται από το υφιστάμενο ευρωμνημονιακό αντεργατικό πλαίσιο, και είναι βασικός όρος για την απρόσκοπτη υλοποίηση της πολιτικής του κεφαλαίου, και για αυτό ήταν κοινό στοιχείο όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, μπλε, πράσινων ή ροζ.

Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους! Η νεολαία δεν θα φοβηθεί από τους χακί και μπλε πραιτωριανούς της κυβέρνησης, και οι σημερινές διαδηλώσεις το απέδειξαν! Θα συνεχίσουμε αταλάντευτα την πάλη μας για μόρφωση- δουλειά- ελευθερίες μέχρι την τελική νίκη!

Άμεση επανακατοχύρωση του ασύλου! Καμία δίωξη στους προσαχθέντες! 

Υ.Γ. Άραγε αύριο ο ΣΚΑΙ θα έχει ανταπόκριση από την σημερινή μαζική αγωνιστική συνέλευση της ΑΣΟΕΕ?

νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση