Καταγγελία για την εισβολη των ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ

Σήμερα το πρωί της 1/4, κλούβα της αστυνομίας σταμάτησε αναίτια μπροστά στην πύλη της ΑΣΟΕΕ αφήνοντας δυο διμοιρίες των ΜΑΤ στην είσοδο της σχολής. Φοιτητές μαζί με τους μετανάστες απώθησαν τις αστυνομικές δυνάμεις όμως μέσα σε λίγα λεπτά και αφού είχε προηγηθεί καταπάτηση του ασύλου, διμοιρίες των ΜΑΤ περικύκλωσαν την σχολή προβαίνοντας σε άλλη μια προκλητική επίδειξη δύναμης. Η τρομοκράτηση των φοιτητών που απαιτούσαν την απομάκρυνση της αστυνομίας δεν είχε όρια, φτάνοντας ακόμα και σε προσωπικές απειλές.

Οι επιχειρήσεις καταστολής και τρομοκρατίας που οργανώνουν κυβέρνηση και αστυνομία με πρόφαση τη πάταξη του παραεμπορίου από μετανάστες έχουν γίνει πραγματικά επικίνδυνες και αμέτρητες. Από την έφοδο διμοιριών μέσα στο κτίριο της ΑΣΟΕΕ την ημέρα των φοιτητικών εκλογών, την ρίψη χημικών ακόμα και στις γραμματείες της σχολής, την βίαιη διάλυση κατάληψης του φοιτητικού συλλόγου με την αγαστή συνεργασία του πρύτανη, την τραγελαφική σύλληψη Ινδού καθηγητή επειδή απλά δεν ήταν Έλληνας(!), μέχρι την εισβολή των ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ και την απαράδεκτη ενέργεια να παραβιάσει και να κάνει έλεγχο σε στέκια αριστερών και αυτόνομων χώρων, παίρνοντας μέχρι και δακτυλικά αποτυπώματα, με την κατηγορία ότι έχουν μετατραπεί σε αποθήκες υλικών παράνομου εμπορίου. Ξεδιάντροπα οργανώνουν επιθέσεις εναντίον των μεταναστών με στόχο να αποπροσανατολίσουν τον λαό από την επίθεση που έχουν εξαπωλήσει κυβέρνηση -ΕΕ –ΔΝΤ και εργοδοσία. Σπέρνουν τον εμφύλιο μεταξύ ελλήνων και ξένων εργαζομένων για να συνεχίσουν απτόητοι την ισοπέδωση των εργασιακών δικαιωμάτων και να ολοκληρώσουν το έργο της μαζικής φτώχειας και ανεργίας. Οι αστικές δυνάμεις του δημοκρατικότατου «τόξου» δεν κωλύονται μάλιστα να συνεργάζονται τα ΜΑΤ ανοιχτά με μέλη της Χρυσής Αυγής στις επιχειρήσεις τους που με αλυσίδες, μαχαίρια και πέτρες έχουν επιτεθεί μαζί σε μετανάστες μικροπωλητές έξω από την ΑΣΟΕΕ. Δε μπορούν όμως πλέον να πείσουν κανέναν, παρά την συμμαχία τους με μεγαλοδημοσιογράφους και τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής, ότι οι μετανάστες φταίνε για την εξαθλίωση της εργαζόμενης πλειοψηφίας.

Το μήνυμα που θέλουν να διαδώσουν είναι απλό: Μόνο βία και τρομοκρατία περιμένει όποιον αντιστέκεται ενάντια στην βάρβαρη μνημονιακή πραγματικότητα που επιβάλλεται από τους εγχώριους και ξένους αφέντες μας. Γιατί το βασικό συμπλήρωμα της οικονομικής βίας του Μνημονίου είναι η κατασταλτική βία των ΜΑΤ που με τη βοήθεια της δικαιοσύνης έχουν αναλάβει να τσακίσουν κάθε εστία κοινωνικής αντίστασης και να συκοφαντήσουν όχι μόνο το άσυλο των κοινωνικών αγώνων και να το παρουσιάσουν ως άσυλο ανομίας αλλά και το ίδιο το Φοιτητικό Κίνημα . Δεν μας τρομοκρατούν, μας εξοργίζουν. Το άσυλο αποτελεί λαικό κεκτημένο και δεν θα σταματήσουμε να το υπερασπιζόμαστε. Απάντηση στις κατασταλτικές επιθέσεις που οργανώνουν θα είναι πάντα η μαζική ανυπακοή και ο κοινός αγώνας με τους μετανάστες ενάντια στην τρομοκρατία κράτους-εργοδοσίας-Χρυσής Αυγής.

νεολαία ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ