Καταγγελία της νΚΑ για την προσαγωγή 4 μελών της

Η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση καταγγέλλει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την προσαγωγή 4 μελών της οργάνωσης και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που έγινε σήμερα το πρωί, λίγο πριν την έναρξη της πορείας για την γενική πανεργατική απεργία, έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Οι 4 νεολαίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που στρατοπέδευαν προκλητικά λίγο πιο κάτω από τα γραφεία του ΝΑΡ, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Καλλιδρομίου και στην συνέχεια στην ΓΑΔΑ όπου και παρέμειναν για ώρες, χωρίς καμιά αιτιολογία και χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Ο τόπος και ο τρόπος της προσαγωγής παραπέμπουν σε ξεκάθαρη στοχοποίηση πολιτικής οργάνωσης και αγωνιστών της αντικαπιταλιστικής αριστεράς!

Η τακτική των “προληπτικών προσαγωγών”, που χρησιμοποιείται μαζικά από τις δυνάμεις καταστολής, και έχει σαν στόχο την τρομοκράτηση των εργαζόμενων και της νεολαίας, αποτελεί μια τακτική που ακυρώνει στην πράξη το δικαίωμα του λαού να διαδηλώνει! Η σύγχρονη χούντα κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ αντιγράφει με τον πιο προκλητικό τρόπο χουντικές πρακτικές!

Όμως οι εργαζόμενοι και η νεολαία που αγωνίζονται ενάντια στη βία της φτώχειας, των απολύσεων και της ανεργίας δεν τρομοκρατούνται! Η πάλη για κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα των εργαζομένων και των νέων αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του αγώνα για επιβίωση, ενάντια στην εξαθλίωση που επιβάλλουν το κεφάλαιο και οι πολιτικοί του εκπρόσωποι.

νεολαία ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ