Όχι άλλο αίμα!

Όχι άλλο αίμα!

Ένας ακόμη στρατιώτης αναγκάστηκε να φύγει τόσο πρόωρα από την ζωή. Στις 27/06 ένα νέος άνθρωπος ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ από τον Ελληνικό Στρατό.

Δεν είναι ένα ακόμα «τυχαίο γεγονός», ειδικά στη σημερινή εποχή, όπου η ανελέητη πολεμική προετοιμασία οδηγεί στην σκλήρυνση των όρων της θητείας. Και όλα αυτά για τα συμφέροντα των EXXON-MOBIL-TOTAL-ENI, για τα κέρδη του Λάτση και του Βαρδινογιάννη.

Η υπερεξόντωση των φαντάρων, ειδικά στις περιοχές της παραμεθορίου τσακίζουν τα νεύρα και τα κορμιά της νεολαίας που υπηρετεί στον Ελληνικό Στρατό. Φαντάροι χωρίς άδεια και έξοδο, σε συνεχείς ασκήσεις και εκπαιδεύσεις, με βασανιστήρια και καψόνια, με απίστευτες αγγαρείες και ενταντικοποίηση για να προπαγανδίσει ο Στρατός το κοινωνικό του προφίλ.

Πόσο άσχετη είναι αυτή η Αυτοκτονία-ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ με τους πυροβολισμούς στην 1η ΜΑΛ στα Χανιά από το φαντάρο που τρέλαναν στα καψόνια, με τον τραυματισμό 7 φαντάρων σε άσκηση με πραγματικά πυρά στην Κύπρο, με την εξαφάνιση 23χρονου στρατιώτη ο οποίος πήρε αναβολή;

Χρειάζεται επαγρύπνηση μέσα και έξω από τα στρατόπεδα. Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!

Αντισταθείτε! Σηκώστε ανάστημα στον παραλογισμό!

Όλοι στην κινητοποίηση την Πέμπτη στις 5/7 στις 18:30 στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας